• bartokhaz@bartokhaz.hu
  • +36-20-491-9286

 

 

Modern családi ház építése Nagykovácsiban

Legutóbb lezárt projektünk Nagykovácsiban valósult meg. A terveket társtervezőink készítették, így már a tervezés során megvitattuk elképzeléseinket a kivitelezés hatékonyságának érdekében. Végül az egyeztetések során a ház elnyerte az építtető család tetszését, melyhez sikerült kivitelezési tapasztalatunkat is hozzáadni. Ennek köszönhetően az építés folyamatosan, gyorsan haladt.

A ház minden tekintetben megfelel a mai, modern követelményeknek. Az épület igényszintje és sokrétűsége megköveteli a precíz, szabványoknak megfelelő kivitelezési munkát, valamint a helyes technológiai sorrendet is.

A ház minden tekintetben megfelel a mai, modern követelményeknek. Az épület fűtési energiájáról egy levegős hőszivattyú gondoskodik. A ház az épületszerkezetek fűtésével és hűtésével biztosítja a kívánt hőmérsékletet minden évszakban. A rendszer fel lett szerelve egy automatizált, kül- és beltéri érzékelőkkel ellátott, programozható vezérlőegységgel, amely a belső terek hőmérsékletét a legjobb energiahatékonysággal szabályozza. A ház energiafogyasztását és belső komfortját tovább javítja a beépített talajkorrektoros, hővisszanyerővel ellátott szellőztetőrendszer.

Az épület igényszintje és sokrétűsége megköveteli a precíz, szabványoknak megfelelő kivitelezési munkát, valamint a helyes technológiai sorrendet is. Az építés során egyaránt építettünk alacsony hajlásszögű fémlemez fedést, használati terek fölött elhelyezkedő terasztetőket és lapostetőt, nagy páraterhelésű belső helyiségeket, megfelelő gépi szellőztetéssel, továbbá jó hőszigetelésű képességű, 3 rétegű üvegezéssel és rejtett zsaluziás árnyékolóval felszerelt nyílászárókat helyeztünk el.

Az elkészült épület nettó alapterülete 333 négyzetméter.

Kérdése merült fel, vagy segítségre van szüksége? Tőlünk bátran kérdezhet!

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image